You have to fight - 14
Filed under: You have to fight


 
Vi vann matchen med 9-0, vi lekte med dem. Eller mitt lag gjorde eftersom jag inte spelade. Jag vet att jag inte borde spela men jag vill så gärna.
Jag gör allt för att få vara ute på isen och spela. Och det var inte killarnas sak att lägga sig i, jag kan bestämma själv.
Efter matchen gick jag snabbt in i omklädningsrummet och stannade där, för jag ville inte träffa killarna. Jag var fortfarande arg. Så när alla var klar gick jag ut sist för att inte synas, jag hade sagt åt laget att inte säga till någon av killarna vars jag var om de frågade. När vi kom ut från arenan såg jag killarna lite längre fram vid en bil, och den vägen förbi dom var ända vägen till hotellet. Så jag tryckte mig in i klungan så att jag inte skulle synas.
 
-Abbey! Where is Nora? hörde jag Justin skrika.
-I have no idea, she might be at the hotel. svarade hon.
 
Han verkade gå på det, killarna satt sig i bilen och brydde sig inte om oss längre. Jag hörde mobilen plinga till i fickan. Jag stack ner handen och tog upp den, displayen lyste upp med ChazSomers<3 .
 
Please, let us talk to u. We'r sorry. Don't push us away, we need u, u need us please<3
 
Jag var fortfarade arg så jag valde att ignorera smset och la tillbaka mobilen i fickan.
När vi kom till hotellet åt vi middag, sen hade vi ledig tid. Jag Abbey Clara och Maggie gick in till vårat rum för att ta en vila. Direkt när jag kom in genom dörren till vårat rum slängde jag mig på min säng. Clara Abbey och Maggie kom och la sig i min och Claras säng de också. Det blev väldigt trångt med det var mysigt. Just när jag skulle falla in i sömn började min mobil ringa. Alla vaknade till, jag tog upp min mobil och det stod återigen ChazSomers<3 på displayen. Jag klickade samtalet, och satte sedan mobilen på ljudlöst.
 
-Who was it? frågade Abbey trött.
-Chaz, but i don't wanna talk now. svarade jag, sedan somnade vi alla.
 
 
 
Jag vaknade av att Clara satt och pratade i telefon. Det lät inte som om hon pratade med hennes föräldrar, jag mimande och frågade vem det var, och hon mimade Justin tillbaka. Helvete kan dom aldrig låta oss vara. Jag började söka efter min mobil som jag bara lagt ner i sängen innan jag somnat men kunde inte hitta den. Jag kände hur någon petade på min arm, jag tittade upp det var Maggie. Hon pekade mot Clara.
 
-Clara has it.
 
Jag tittade dit och såg att det var min mobil som hon pratade i. Jag sträckte fram handen mot Clara, hon förstod att jag ville prata. Jag försökte lungna ner mig innan jag skulle prata. Ville inte göra det större än det redan var, och om jag ska vara ärlig saknade jag verkligen killarna. Även om jag fortfarande var sur, så är det inget jag kan göra, matchen är redan spelad. Jag tog tre djupa andetag innan jag satt mobilen mot örat och lyssnade.
 
-Nora? hörde jag Justin på andra sida.
-Yes, thats me.
-We are so sorry. Please forgive us. jag kunde höra hur ledsna det verkligen var.
-Sure. svarade jag enkelt.
-What? Are you sure? han lät förvånad.
-Yes, im sure.
-Thanks! Jag kunde höra Chaz i bakgrunden. Han måste ha tagit av Justin mobilen för nu pratade jag med honom.
-Nora, im so sorry.....I just...wanted the best for you. han sa det sista ganska tyst.
-It's okey Chaz, I promise!
-Good! So what are you doing tonight? han lät glad när han frågade det.
-We are gonna be with the team and playing games i think. You then?
-I dont know...i was hoping we could be with you girls...
-I can call after the games and we'll see.
-Great! Bye see u.
-Bye,
 
-So everything is okey now? frågade Clara.
-Yes everything is good!
-He was calling and calling over and over again, I had to answer, or else he would had continued to call u.
-It's okey. I dont wanna argue any longer. I mean, I cant do something, the game has already been played.
-No, that's ture. sa Abbey.
-When are we gonna meet the team? frågade Maggie som satt och smsade med sin pojkvän.
-NOW! sa Clara efter hon tittat på klockan.
 
 
 
 Blev jättekonstigt..men jag ville lägga ut den nu! Jag måste som få komma igång med storyn nu känner jag. Har lite ideer men skulle bli superglad om ni har några att komma med.

Ny design
Filed under: Allmänt

Som ni ser så är den en ny desing. Ska försöka komma igång med skrivandet igen. Har börjat på nästa kapitel, borde komma upp inom någon dag. Vill verkligen skriva vet bara inte vad jag ska skriva...har ni förslag skriv gärna. Och jag ÄLSKAR kommentarer även om det bara står bra eller dåligt.