You have to fight - 16
Filed under: You have to fight

  

När vi kom in i matsalen sprang vi till kön, eftersom alla var super hungriga. Vi plockade alla mat som skulle räcka hela dagen. Det var allt från frukt till ägg och bacon. Vi satt oss vid ett bord bredvid våra lagkamrater. Det gick inte en minut innan vi alla babblade i mun på varandra, och inte minst med maten i mun. Vi skrattade och hade det awesome, så där som bara tjejer kan. Idag var vi lediga, ingen match. En vilodag helt enkelt. Jag var så jävla sugen på att spela match. Det var typ evigheter sedan. Eftersom jag var tvungen att stå över en match. Idag skulle jag vara med Frida. Det var en ledigdag för alla lag, konstigt men så var det.

När jag hade ätit upp sprang jag själv upp på rummet för att byta om. Eller byta om och byta om. Jag ändrade så att jag inte längre såg ut som ett lik. Drog nått drag med maskaran och bytte tröja, dock fick mjukisbyxorna vara kvar. När jag var klar smsade jag Frida och frågade vars vi skulle mötas. Vi bestämde oss för att vi skulle sitta i ’’chillrummet’’ som fanns på hotellet. Det är ett rum som är vad det heter. Chill helt enkelt. Med en myshörna där det fanns mysiga soffor och kuddar. Sedan längre in fanns det ett biljard bord och en massa trevliga saker.

-HEEEJ FRIDA!! Skrek jag när jag såg henne sitta i soffan.

Vi kramades ett bra tag.

-Förlåt för förra gången. Jag ville verkligen vara med dig,!

-Nora, sluta det är inte ditt fel, och huvudsaken är ju att vi är med varandra! Jag och Frida i klickade direkt vi möttes, och har alltid varit bästisar ända sen dess.

-Så hur går det för er då? Frågade jag.

-Jo men det går bra, vi har vunnit två och förlorat en på straffar. Men vi har så kul tillsammans så allt känns som en vinst hur det än kommer gå.

Vi fortsatte prata om FridaNora saker. Jag kunde se på henne hur hon verkligen njöt av livet. Hur lycklig hon var, och det var jag glad för. Hon hade haft en tuff uppväxt, då hennes storasyster gick bort då hon var liten. Hon glömdes bort i sorgerna.

Min mobil plingade till, displayen lyste upp och Justins namn prydde den. Jag drog med fingret över smset och tyckte in koden så att mobilen skulle låsas upp.

Hey! How are you? Can we come over again? Xoxo

Jag visade Frida smset.

-hah, ja för mig går det bra. Så länge du inte lämnar mig ensam!

-Frida. Det vet du att jag aldrig skulle göra!

 

Hi! I’m AWESOOOOOME! Yeah sure!

 

Good! Because we’re already here! We hoped you let us come ;)

 

-Vänta här jag kommer snart! Sa jag till Frida och sprang sedan för att hämta Justin Chaz och Ryan.

Jag gick mot receptionen där jag skulle möta killarna, jag såg att de var på väg genom dörren så jag sprang till soffan så att det skulle se ut som om jag hade väntat jätte länge.

-Where have you been I’ve been waiting for like ages. Sa jag och försökte se uttråkat ut.

-You have not, I just texted you. Sa Justin när de kom mot mig, och som vanligt gav de alla mig en härlig kram.

Sedan gick vi mot chillrummet där Frida satt och väntade.

 

-Frida kolla vem jag hittade!! Det är Justin BIEBER! Skrek jag när jag kom till Frida.
-OMG jag älskar honom. Vi låtsades båda vara så kallade belibers. Även fast han inte förstod svenska så förstod han vad vi menade.

-So want to sit in my knee?  Frågade han lite små flörtigt. Själv fortsatte jag med mig starstruck.

­-AAAAAAHHH !!! Sedan sprang jag och satt mig i hans knä. Där kunde jag inte hålla mig längre och dog ut i skratt. Jag skulle gå tillbaka och sätt mig bredvid Frida.

-I would love if you could still sit here, I liked it. Sa Justin lite tyst.

Så jag gick och satt mig i hans knä igen, de var faktiskt ganska mysigt. Justin var så gullig mot mig, ingen hade varit såhär mot mig förr, och jag gillade det.
När vi suttit där ett tag och killarna var inne i en het diskussion som varken jag eller Frida orkade lägga oss i.

-Så du gillar honom?
-Va? Jag blev chockad när Frida frågade mig den frågan.

-Ja, gillar du honom? Hon menade såklart Justin.

-Jag vet inte riktigt, han är så himla gullig och snäll, och han ser fan bra ut! Sa jag sedan skrattade vi. Då reagerade killarna.

-What is is funny? Frågade Justin.

-Frida just told me a funny story, nothing for you guys, keep on talking you! De fortsatte konversationen och jag och Frida fortsatte våran.

-Det syns at than tycker om dig.

-Hur då?

-Ja men han har den dära blicken när han tittar på dig ibland. Lite försiktigt tog jag tag i Justins hans, och hoppades på att han inte skulle göra motstånd. Han lät mig hålla hans hand, jag började leka med hans fingrar. Då kom tanken upp, gillade jag Justin så mycket? Eller var det bara vänskap?

-Kom igen Nora, han är snygg, han verkar vara hur snäll som helst mot dig. Vad är felet? Det finns inget dåligt med honom.

-Men jag har inte känt honom så länge?

-Du kan inte vänta för länge..


Sent som vanligt, fick en komentar för ovanlighetensskull som gjorde mig så glad och jag ville skriva klart direkt. Blir as glad av en komentar får som en spark i rumpan att jag måste göra detta.